27-08-06

Hallo iedereen...

Even een berichtje van de mama in kwestie.

Het online zetten van foto's heb ik nog niet volledig onder de knie, dus laat ik dat wijselijk nog maar even over aan de papa. :)

Ons Reneeke pateeke stelt het verder uitstekend. De flesjes gaan er vlotjes in, de pampertjes raken gemakkelijk gevuld en brengen een specifiek aroma tot onze neusgaten, soezen in haar Tummy Tub vindt ze zalig net zoals sabbelen aan haar krabwantjes, kortom een wolk van een baby, een geschenk om in ons midden te hebben.

Morgen komt K&G ze wegen en meten, we zijn benieuwd.

Met de mama gaat het ook stilletjesaan beter en beter. Bloeddruk lijkt onder controle, enkel het terugdenken aan de bevalling op zich zorgt soms nog wat voor de befaamde blues, maar er wordt aan gewerkt en alles op zijn tijd uiteraard. :)

Bij deze wil ik nog even vermelden dat zowel de papa als ikzelf het fantastisch vinden dat zovelen onder jullie zo enthousiast zijn over zowel onze baby als over de naam, het kaartje, de geboortesuiker, de blog, ... echt deugddoend!

En terwijl ik toch aan het bewierroken ben. Een grote dankuwel aan al diegenen die me zo oprecht gesteund hebben tijdens mijn weken platte rust.

Ieder opbeurend bezoekje, smsje, telefoontje, mailtje, ... deed me ongelooflijk veel plezier en deed de tijd wat sneller voorbij gaan.

Een extra dankuwel aan diegene die zich spontaan en vol overgave ontfermd heeft over onze was, strijk, poetswerk, enz...

En Frétje, lieve schat, papa van onze dochter, jouw bijdrage tot dit alles is, zoals eerder gezegd, niet samen te vatten in enkele zinnen...:)

Groetjes allemaal en tot later

Isabel

12:17 Gepost door I. en F. | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

wat een mooie wolk van een baby
een dikke proficiat he mama en papa, knuf

Gepost door: nana & Abygail | 27-08-06

Profciat Nu alles langs onze kant ook een beetje op zijn plooi aan het komen is, ook van onze kant een dikke proficiat met de kleine Renée. een mooie naam voor, zoals de mama het reeds zelf zei, een wolk van een babytje.
Geniet er allebei van, zoals ook wij dat doen langs onze kant, en hopelijk slagen we er in de nabije toekomst in de 2 spruitjs samen te brengen.
Dikke kus aan jullie van 3 van ons 3: Valérie, Willy en Jonathan.

Gepost door: valérie | 27-08-06

Blijven bloggen! Blij te horen dat alles voor jou toch ook een beetje is meegevallen Isabel. Ben wel benieuwd naar het bevallingsverhaal. We komen jullie Reneetje zeker eens een bezoekje brengen. En blijf deze blog maar vaak updaten! Wij vinden het ook super om jullie zo te volgen! :-D

Groetjes van ons x

Gepost door: Sarah & Steven | 27-08-06

Gefeliciteerd Frederic en Isabel,
Van harte gefeliciteerd met jullie prachtige dochter. Geniet volop van haar en van mekaar.
Lorentz en Lotte

Gepost door: Lotte en Lorentz | 29-08-06

Genieten Isabel & Frederik,
we wensen jullie alledrie het allerbeste toe!
Dat jullie nog lang mogen genieten van het mooie geschenkje dat Renee heet!

opgewekte babydollige groetjes
van
Prema en Stefaan

Gepost door: Prema en Stefaan | 29-08-06

De commentaren zijn gesloten.