30-11-06

D-day!

Woehoe! Eeeeeindelijk is het zover! D-day! De bijna 6 maanden-thuiszitten is gedaan. Morgen kan/mag/ga ik weer werken. Eindelijk! ‘k Ben er zeker van dat sommigen hun wenkbrauwen zullen fronsen bij het lezen van mijn “joepie-kreten”, maar so be it :)

Het was teveel, echt teveel, zo lang thuiszitten werkte bij mij gewoonweg afstompend tot op het frustrerende af. Ik besef maar al te goed dat er heel wat mensen (vrouwen?) zijn die voldoening vinden in “enkel” het huishouden doen , maar mijn dagen vullen met poetsen, wassen, strijken, opnieuw poetsen, koken, nog een beetje strijken, eens naar de bakker om de hoek (feest!), eens naar de apotheek twee straten verder (dubbelfeest!) is echt niks om te blijven doen. Nu alleszins toch niet.

 

Eindelijk weer de hersentjes gebruiken voor iets anders dan een Vitaya-programma of de reclameblaadjes. En een mens studeert nu eenmaal niet voor niks!

 

Waarschijnlijk, allez, ‘k ben het eigenlijk 100% zeker dat ik mij binnen een week loop te ergeren aan de file op de Voskenslaan, aan onbeleefde mensen aan de telefoon, aan een printer of fax die piept wanneer hij niet moet piepen, maar op dit moment kijk ik er wel énorm naar uit.

 

Uiteraard staat dit alles los van Reneetje. Onnodig te zeggen dat ik haar ongelooflijk ga missen, verschrikkelijk ga missen. Maar langs de andere kant weten zowel de papa als ik dat het o zo belangrijk is dat ze opgroeit tussen andere (kleine) kindjes en aangezien een broertje/zusje nog niet voor de nabije toekomst is, zal ons madammeke wel vriendjes maken in de crèche. En omdat we nu eenmaal willen dat ze een sociaal kindje wordt met een onbekrompen ingesteldheid op alle gebied, zal ze daar absoluut op haar plaats zitten.

 

We gaan ervoor meid, ik op 't kantoor, jij in Kid's Loft :)

 

19:54 Gepost door I. en F. | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

succes! Succes hé grote en klein(e)dochter,
het allerbeste voor jou Isabel op kantoor en voor Reneeke in Kid's Loft

Dikke kus

mama en papa

Gepost door: mama en papa | 01-12-06

De commentaren zijn gesloten.