04-01-07

Weekend ;)

Hoilaba

 

Heel wat mensen sporen me de laatste tijd aan om onzen blog up-to-date te houden, ik doe mijn best, ik doe mijn best J

 

Maaaaaaaaaar iedereen met één of meerdere kleine loebassen weet dat het niet zo evident is om ’s avonds efkes op ’t gemak voor een pc-scherm te kruipen en aangezien ik overdag ook nogal vaak aan het tokkelen ben, vind ik ’s avonds meestal de courage niet om nog wat te typen, maar zie, ik doe mijn best ;)

 

De feestdagen zijn hier ondertussen al goed verteerd, vooral door het feit dat we niet zwaar gefeest hebben, maar kom, volgend jaar gaan we het er eens serieus van pakken (allez, dat zeggen we nu hé). Misschien wat koppels optrommelen om eens oudjaar te gaan vieren in de Ardennen, wie weet, maar da’s voor binnen een maand of twaalf.

 

En goed en leuk nieuws voor mezelf (olé!): wegens het fantastische systeem genaamd “ouderschapsverlof” (én wegens een baas én een collega die het ook zagen zitten) ben ik vanaf deze week tot eind maart 2008 elke vrijdag thuis bij ons klein konijn, woehoe! We kunnen er maar deugd van hebben nietwaar?!

 

Tot de volgende!

I.

21:28 Gepost door I. en F. | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

leuk hé das wel tof hé zeg voor jou...
elke vrijdag thuis, zo kan je toch nog beke extra genieten hé van uw konijntje...
en nu dus geen excuus meer om de blog up to date te houden, minimum elke vrijdag een verslagje :-)
bedankt voor supermooie foto hé...

Gepost door: tante Lena | 05-01-07

Ouderschapsverlof RULES! Geniet er van, 't lijkt lang, maar vliegt zoefzoefzoef voorbij. Alleen daarvoor al zou je een tweede nemen :c)

Gepost door: Loeszie | 06-01-07

De commentaren zijn gesloten.