10-01-07

Cijfermateriaal

Het hoogtepunt van de maand voor Renee: ontmoeting met de weegschaal en meetlat. Fantastisch sprongetje van gewicht: 5kg640, wel maar 1 centimetertje gegroeid, 61cm, wel goed, want ‘k had nog heel wat leuke kleertjes maatje 62 liggen ;) Motorisch is ze ook op schema: half-en-half rollen, voeten (en vooral grote teen) pakken, brabbelen, lachen… Geen echt geschreeuw bij de twee spuiten, wel een schaterlach bij het voelen van de stethoscoop (grappig!). En er mag gestart worden met fruitpap, olé!

 

Het ergergehalte in de wachtzaal was wel redelijk hoog te noemen. Twee kleutertjes van 4 jaar die er niet beter op gevonden hadden zich zwaar neer te ploffen op de speelmat met als gevolg dat 2 van de 3 aanwezige baby’s zwaar hun keel openzetten en telkens bijna uit hun maxi-cosi vlogen van ‘t verschot. Renee is er cool bij gebleven, ze is natuurlijk ook wat gewoon van in de crèche (chance!). En dan hadden die twee koters nog het geluk om elk een moeder te hebben die niks maar dan ook niks te zeggen had op hun gedrag. De ene mevrouw leek zwaar verdiept in de Libelle, de andere mevrouw zei met een schaapachtig stemmeke “ Neen, niet doen Marie-Sophie”.

 

Sommige ouders hebben precies nog niet door dat kinderen opgevoed dienen te worden. Of ben ik te kritisch voor de medemens? ;) Ons dochter zal zo’n dingen natuurlijk noooooooooit doen (*ahum*) ;)

 

19:53 Gepost door I. en F. | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.