18-02-07

Zes maanden...

Dag iedereen!

Hier ben ik nog eens, wel nog in mijn jiepajama hoor, want ik ben nog altijd een beetje ziekjes en mijn mama zegt "Als ge u nie goe voelt, blijft maar schoon gemakkelijk in uwe jiepajama!", dus doe ik dat hé. Gisteren was ik opeens een beetje ziek: koorts! Koorts is wel iets raars hoor, plots verander je in...een tomaat! Mijn mama heeft me dan een poepsnoepje gegeven, mijn papa durft dat niet zo, maar mijn mama heeft dat al bij veel andere kindjes gedaan, dus zij weet welke kant van het poepsnoepje er eerst in moet (...) ;) Mijn mama hoopt dat die 4 Russen niet te lang blijven op ons appartement, ik heb ze alleszins nog niet zien zitten, misschien zitten ze wel in onze computerkamer, want daar hebben we ook af en toe last van virussen...

Voor de rest...ik ben vandaag exact 6 maanden! Mijn mama en papa vinden dat ik al groot aan het worden ben, maar eigenlijk ben ik toch echt wel nog klein hoor. Mijn mama heeft deze week wel al mijn kleertjes met maatje 62 opgeborgen in een grote doos tegen dat ze ooit een zusje maken voor mij (hoezo "maken"?). Ik kon er wel nog een beetje in hoor, maar mijn mama zei dat het sypologisch was (of zoiets).

We gaan het wel niet speciaal kunnen vieren vandaag, want mijn papa moet de ganse dag werken. 'k Was wel een beetje ontgoocheld eigenlijk, 'k dacht dat er een groot feest ging zijn met veel melk en fruitpap en groentepap en kamillethee enzo, dus was ik om 2u50 al wakker geworden hé, logisch toch, maar mijn mama en papa vonden dat geen uur om op te staan, dus heb ik wat liggen jengelen totdat ze me uiteindelijk toch om 6u30 uitgehaald hebben. Mijn mama zegt dat ze nu de ganse dag weer met piepoogjes zullen rondlopen?!? OW MY GOD?!? Zijn dat dan ogen die zullen piepen??? Jawadde, 't zal dan toch nog een leuke zondag worden.

Allez, 'k ga nog wat doordoen met mijn activiteiten, ik rol nu al van mijn buik naar mijn rug en omgekeerd, mijn mama begint dan altijd wild te applaudisseren en bravooooooo te roepen, allez seg, voor ne rol!? Brabbelen kan ik ook al als de beste en mijn tuut meters ver weggooien is ook al niet meer zo moeilijk. Zitten daarentegen: lastig! Mijn mama en papa hopen dat ik dat toch kan tegen eind april, want dan gaan we naar de Meren en de Vossen of zoiets, dus tja...'k zal maar wat trainen zeker.

Tot later allemaal!

Renee

P.S.: Hier zijn de virusjes nog duidelijk zichtbaar...

PICT1562

't Positieve is, dat ik dan nog méér dan anders geknuffeld word ;)
 

PICT1578

 

09:58 Gepost door I. en F. | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hey Renee, niet leuk hé zo ziek zijn. Ik heb er de laatste weken ook al een paar keer van gehad. Maar ja, we worden er sterk van zeggen ze.
Veel sterkte en train maar goed om te leren zitten dat is heel leuk !
Groetjes,
Luna

Gepost door: Luna | 18-02-07

De commentaren zijn gesloten.