03-03-07

Speciaal voor mijn papa

Dag lieve papa!

Jij bent nu weeral flink aan 't werk en omdat ik weet dat je mij weer heel erg zal missen dit weekend, heb ik aan mama gevraagd om speciaal wat zotte fotootjes te nemen zodat je altijd naar mij kan kijken, moest je je een beetje eenzaam voelen, okee?

Mama roept ook nog vanuit de keuken dat ik moet zeggen dat ik nog eens kaka gedaan heb, net nadat je weg was, straf hé! En dat ze nu bezig is met mijn lunch te prepareren voor straks: courgettejes met patatjes. Straks ga ik ook nog helpen met de handdoeken op te plooien en de tetradoeken.

Tot aan de foon papa, dada!

Lekskes (zoenen kan ik nog altijd niet hé) van Renee

PICT1626-1

 

PICT1627-1

 

PICT1629-1

En ondertussen heb ik geproefd van mama's groentenpap en kijk eens naar de foto hieronder papa! Flink hé! Mama zei dat ze een beetje hare kluts kwijt was dat ik zo veel gegeten had en dan heb ik mee helpen zoeken naar hare kluts en we hebben hem gevonden in de badkamer *OEF*!

Dada!

PICT1637

 

10:41 Gepost door I. en F. | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

bedankt voor het lieve complimentje ivm de naam van ons zoontje, Till is de duitse uitspraak van Tijl, Daar ik en men man beiden duitse roots hebben vonden we het leuk om onze beiden nationaliteiten te verwerken in de kinderen hun naam!Onze dochter is genoemd naar Helena van Troje En Till dus naar Tijl!

Groetjes en tot ziens!Wat een mooi kindje staat hier op de blog , superschattige fotookes ook!

Mireille, Fred, Helena en Till

Gepost door: madame_kitsch | 03-03-07

De commentaren zijn gesloten.