18-03-07

7 maandjes...

Hallo allemaal!

 

Vandaag is het exact zeven maanden geleden dat ik uit mama’s buik gekropen ben, ik snap dat eigenlijk wel nog altijd niet dat systeem van “uit de buik kruipen”, allez, ‘k bedoel, ‘k weet er alleszins niet veel meer van…mama zegt dat zij het zich wel nog héél goed kan voorstellen.

 

’k Heb weeral een druk weekend achter de rug, ‘k zal weer weten wat te vertellen morgen in de crèche. Vrijdagavond zijn mijn mama en papa nog eens op stap geweest, ze doen dat natuurlijk niet zoveel meer, want ja, ik ben er nu hé! Vooral mijn papa had het er nogal moeilijk mee ( niet te geloven hé, MIJN papa die het lastig heeft om weg te gaan, amai amai…J ). Maar ’t is allemaal heel goed meegevallen hoor, ‘k heb mijn mama horen vertellen dat mijn papa niet geweend heeft, flink hé! Ik ook niet hoor, want er zijn twee grappige mensjes komen babysitten, “tante” Sarah en “nonkel” Steven. Tante Sarah is siepologe (of zoiets), dus zij weet wel hoe ze madammekes gelijk mij moet aanpakken en nonkel Steven is een tandenmijnheer! Jaja, die trekt echt tanden uit de mensen hunne mond, niet te doen hé! Chance dat ik er nog geen heb zeg of ‘k was ze misschien al kwijt voor ik ze goed en wel had gebruikt! Nonkel Steven was ook heel bezorgd hoor, hij durfde zelfs niet Xboxen omdat hij bang was dat ik wakker zou worden van het geluid, lief hé!

 

Zaterdag zijn mama en papa naar een huis gaan kijken en ik mocht mee, spannend! De mijnheer van de huizen vroeg aan mama hoe oud ik was, “Vier maanden?”, amai, ge kunt wel denken dat mijn mama er niet mee kon lachen! Mijn papa zag het huis wel zitten, maar mijn mama vond de badkamer veel te klein. Ze zegt dat ze voorzienduit (of zoiets) moeten zijn, stel dat ik nog een paar zusjes krijg, met al die vrouwen in een kleine badkamer, dat zou niet lukken hé! Gisterenavond was het dan opnieuw feest, “tante” Elien en “nonkel” Peter zijn komen eten, tante Elien was een beetje ziekjes, hopelijk wordt ze vlug beter (misschien zijn het ook de windpokken zoals mijn vriendinnetje Mila in de crèche?!).

 

Vandaag moest mijn papa jammergenoeg werken en dan ben ik maar gaan shoppen met oma en mama, mijn eerste zomertenue ligt al in mijn kast, dus ‘k zal al niet in mijn blootje moeten rondlopen deze zomer (alhoewel…).

Morgen mag ik dan eeeeeeeindelijk weer naar mijn vriendjes in de crèche, ‘k mis ze wel hoor, maar niet de windpokken die daar aan het rondvliegen zijn, hopelijk zien ze mij niet zitten en laten ze mij met rust.

 

Tot later!

 

Renee

 

P.S.: "Tante" Marie, proficiat met je verjaardag morgen!

17:08 Gepost door I. en F. | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Tante Sarah & Nonkel Steven waren zeer vereerd om op jou te mogen passen lief Reneetje. We hopen dat we door je oudjes goedgekeurd zijn, zodat we jou nog eens gezelschap mogen komen houden.

Gepost door: Sarah | 18-03-07

De commentaren zijn gesloten.