14-04-07

Rapijs

Dag iedereen!

 

Mijn papa is terug, van zijn reis naar Rapijs! Voor zijn werk uiteraard, zonder ons, de twee vrouwen, zou hij anders nooit op reis vertrekken hoor! Om negen uur deze morgen kwam mijn papa toe in Rijsel met zo een supersnelle trein, om twaalf uur moest mijn papa al terug beginnen werken en zo zijn mijn mama en ik hem gaan oppikken aan het station in Rijsel! Zo hadden we toch nog wat tijd samen om te fnukkelen.

 

Spannend hoor die trip naar Rijsel! Jullie kennen mijn mama en rijden naar ergens waar ze nog nooit geweest is hé… amai amai… Ze zei deze morgen tegen mij “Renee, ‘k ga geen dikke kleren aandoen, want ‘k ga zeker zweten!”… maar ’t is ons goed gelukt! Mijn mama had den TomTom aan de voorruit gehangen en… 50 minuutjes later stonden we al in Rijsel, flink hé! We stonden wel aan het verkeerde station, maar euh, dat is een detail…

 

Nu is mijn papa weeral naarstig de bezige bij aan het spelen en mama en ik gaan dan maar een  beetje profiteren van ’t zonnetje. Ik heb nu eindelijk ook een parasol voor aan mijn buggy (mijn mama en papa waren die vergeten kopen indertijd), ’t is maar best, want ik word suuuuuper ambetant wanneer de zon op mij zit, ‘k wil die dan altijd wegstampen, maar die gààt niet weg hé, raar ding die zon!

 

’t Is voor de rest weeral druk geweest. Gisteren ben ik gaan wandelen met mama en tante Kirsten, ze hebben ook een ijsje gegeten, amai, dààr was ik jaloers op zeg! Tante Kirsten heeft ook grappige foto’s genomen van mij, mama was een beetje te kwistig geweest met zonnecrème… In de namiddag dan naar de crèche, ‘k snapte het wel niet zo goed: Op vrijdag naar tante Hilde??? Maar ’t was het verjaardagsfeestje van vriendje Bran (dat is al een man van 2 jaar zeg, WAW!) en we mochten mee een stukje taart eten, mama heeft wel mijn portie opgegeten, want ik heb toch wel 3 uur liggen slapen…

 

Morgen gaan we dan nog naar oma en opa, een beetje zotjes doen in ’t gras waarschijnlijk, ‘k ken dat nog niet zo goed: ‘gras’, ’t wordt hoog tijd dus, want ’t schijnt dat er daar volgend jaar paaseieren gaan in verstopt zitten!!!

 

Voilà, tot de volgende keer, ’t amusement in ’t zonneke, enne… niet vergeten ijsjes eten hé!

 

Smak

Renee

 

P.S.: Hier nog een fotootje genomen door mijn papa, zou iets speciaals moeten zijn in Rapijs

 

PICT1784-1

 

13:31 Gepost door I. en F. | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.