21-04-07

Oranje Beer

Renee heeft niet veel knuffelberen, chance, want we zijn daar alletwee niet zo erg voor, de meeste (vooral de beige-achtigen) liggen hier toch maar te liggen, stof te vangen, enz… Ze heeft één coole turquoise zebra (denken we toch) gekocht door moeder des huizes en een mini-lichtblauw exemplaar, gekregen in de apotheek, een echt Mustela-beertje naar het schijnt en… last but not least, de lelijksten beer in onze collectie… Oranje Beer!

De lelijkste toch in mijn ogen, maar niet in Renees. Toen we onze lijst afsloten in de babywinkel, kregen we Oranje Beer gratis en voor niks erbij en Renee is er sinds een tijdje smoorverliefd op. Tijdens haar buikgriep dagen is ze er jammergenoeg in geslaagd om er eens fel op te spugen, met als gevolg dat Oranje Beer dringend moest gewassen worden, op 30° was toegelaten (stond op het etiketje à etiketje waar Renee trouwens zooooo graag op sabbelt), Oranje Beer kwam proper uit de wasmachine, maar wel – euh - een heel stukske kleiner.

 

Verschrikkelijk vond ik het, hij was precies nu nog onaantrekkelijker, maar Renee merkte er niet veel van. ’t Leek me verstandig om es te vragen in onze babywinkel (die gekend staat voor hun vriendelijkheid * kuch *) of we eventueel nog zo een beertje konden krijgen. Stel dat Oranje Beer nog een aantal keer in de wasmachine zou belanden, binnen de kortste keren zou er niks meer van overblijven. Soit, na enkele dagen (of was het nu weken?) een vriendelijk          * nogmaals kuch * mailtje teruggekregen dat ze het beertje in grote getale in voorraad hebben en dat ik er gerust nog één mocht hebben voor de prijs van € 10,00. Okee, ne mens zal niet krom lopen van € 10,00, maar ondertussen heb ik zo een beetje heel erg mijn buik vol van desbetreffende winkel zodanig dat ik het maar gelaten heb voor wat het was. Daardoor bleef Oranje Beer natuurlijk zonder broertje of zusje.

 

Dan maar eens op goed geluk een berichtje gelaten op één van de zovele populaire babysites of er iemand nog zo een beertje had waar zijn/haar kindje niet mee speelt en het kon missen… Wat bleek? Heel wat baby’s hebben dit beertje als lievelingsknuffel, Renees smaak is dus toch niet zo wreed J Eén mama bood me aan om haar exemplaar in onze brievenbus te komen deponeren, gratis en voor niks, aangezien haar dochtertje er geen interesse voor heeft. En zowaar, vandaag in onze brievenbus, Oranje Beer the Second. Dankuwel Sarah en Beau! J

 

PICT1833-3

 

 

 

21:17 Gepost door I. en F. | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.