04-05-07

Gentse mobiliteit

Dat ik me én vlug én makkelijk én (soms) nodeloos erger is een feit en niemand die daar nog verwonderd over is (alhoewel…), maar soms moet het gewoonweg, echt MOETEN !

 

We wonen 2 km van mijn werk en  - in de andere richting - 3,57 km van de crèche (volgens Mappy toch). Om negen uur begin ik te werken, heel schappelijk, moest het niet zijn van de Gentse mobiliteit…

 

Deze week op een ochtend (zoals iedere ochtend) vertrokken om 7u45 richting crèche, de Nieuwe Wandeling bijna letterlijk stapsvoets gepasseerd, uiteindelijk aan de crèche (jaja, deze die dus 3,57 km van ons appartement ligt) aangekomen om 8u25. Twee minuten gespendeerd aan social talk. Vertrokken richting werk, die dus 5,57 km van de crèche verwijderd is, in file gestaan op de Nieuwe Wandeling, in file gestaan aan het station, in file gestaan op de Voskenslaan (en verbeterd dat die is, maar verbeterd!) en uiteindelijk zwaar gefrustreerd en geërgerd toegekomen op mijn werk om 09u01 (sorry baas!).

  

Al die politici die beloofden om iets te doen aan de mobiliteit in Gent: euh, wake up misschien?

 

En dan zou een mens zich niet mogen ergeren? ;) Soit, de geneeskundige des huizes zegt dat het beter is om te ventileren dan om alles op te kroppen, bij deze is ‘t geventileerd! ;)

 

I.

 

P.S.: Oh, en dan moet een mens uiteraard ’s avonds ook nog eens van het werk, naar de crèche, naar huis, dus we zitten den dag van vandaag toch heel gemakkelijk twee uur in de auto. Zot is het, gewoonweg zot!

 

17:21 Gepost door I. en F. | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.