05-05-07

Appel

De vraag gekregen wie er op Appel gepast heeft tijdens ons verblijf in C.P. en het antwoord is: Kirsten én Pieter én Skippy (hun respectievelijk dwergkonijn, Skippy als babynaam zou een beetje belachelijk zijn niewaar). En ze hebben dat voortreffelijk gedaan. Dankuwel! Skippy is niet “bezwangerd” (voor zover we weten toch niet,  hallelujah!), Appel heeft het gehouden bij wat gesnuffel. Misschien is Appel gewoonweg geen manneke, we denken dat alleen nog maar een jaar of drie, maar bewijzen hebben we nog niet gezien, ook nog niet naar gezocht eigenlijk, dus tja…

 

Als er zich iemand geroepen voelt… ? ;)

 

Ziehier onze eerste “baby” ooit, die voor ’t moment gedegradeerd is van de living naar de gang (stel u voor dat hij zou knabbelen aan Renees park of doomoo, moeder des huizes zou f.l.i.p.p.e.n. in ’t kwadraat), maar wacht tot we een huis met nen tuin hebben, feest Appel, feest!

 

PICT1948-1

 

Oh en hij (of zij, we zullen maar niet discrimineren) krijgt echt wel nog iets anders dan krantenpapier te eten hoor, maar dat is nu eenmaal zijn/haar favoriete speelgoed.

 

21:03 Gepost door I. en F. | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hoi! Skippy is ondertussen al over de shock van een ander konijn op haar territorium, niet bezwangerd want steeds veilig uit mekaar gehouden... alleen het witte product in het hok van Appel heeft voor een witte nevel gezorgd, op de tafel, op de kast, op de tv, op de vloer, op het tapijt, ... en ik maar kuisen!

Gepost door: Kirsten | 13-05-07

De commentaren zijn gesloten.