06-05-07

Brussel

Hallo allemaal, hier ben ik nog eens, jaja, ’t is weeral een tijdje geleden, maar ‘k heb drukke bezigheden voor de moment. ‘k Ben namelijk zwaar aan ’t trainen om te kunnen… zitten! ’t Lukt mij al 20 seconden, maar mijn mama vindt dat dat nog veel beter kan, dus oefenen en oefenen en oefenen, lastig ze, ‘k snap ook totaal niet wat er leuk is aan zitten, toch veel plezanter van u te rollen door het leven.

 

Maar tijdens mijn drukke zit-schema, mocht ik vandaag wel naar… Brussel! U leest het goed, Brussel zeg! Om de fantastische reden dat het vandaag weer chica-dag was (zie vroeger…). Mijn mama was al wéken zwaar aan ’t dromen ’s nachts van de trip naar Brussel, maar ze had chance, we mochten mee in de auto van tante Céline, woehoe! En zij heeft ons veilig en met de nodige commentaar op andere wegbestuurders afgeleverd aan het appartement van tante Julie. Mijn mama vindt wel dat tante Julie dringend (!) moet verhuizen, want wie woont er nu in Brussel?!? En dan nog in een straat die een hellingsgraad heeft van ongeveer 90!

 

’t Was wel heel amusant (jaja, ‘k spreek ondertussen al Frans ook, wat een trip naar Brussel al niet kan doen hé!), we zijn lekker gaan eten, dan nog gaan wandelen en dan nog half gaan wegdutten bij tante Julie. Er moesten ook heel veel chicas plots kaka doen (waarschijnlijk van de pastasaus en hun ijsje, eten dat die kunnen, maar eten!) en die gaan dan gewoon weg uit de living, gaan in een ander kamertje zitten op zo een groot wit ding. Ik snap daar nu dus echt niks van hé, hebben die dan geen pamper aan meskiens???

 

‘k Ben er in geslaagd om maar een halfuurtje te missen van gans het gebeuren, want Oranje Beer was plots zoooo moe en ‘k heb dan maar gedaan alsof ik sliep zodat hij ook wat zou slapen.

 

Iedereen heeft me superveel geknuffeld, wat pure fun is uiteraard!

En * tromgeroffel *… wat heb ik op mijn neus gehad… ??? Een échte Dior-zonnebril!!! Tarataraaaaaa! Van tante Lies, niet van de kamiong gevallen hoor, wel tegen 50%, maar dat vertellen we tegen niemand.

 

Fotootjes volgen uiteraard, maar we wachten nog op een lading.

Ondertussen is mijn mama hier in slaap aan ’t sukkelen in de zetel, want ze heeft wat grimaine van al dat getetter zegt ze, maar ze was wel heel content om iedereen terug te zien en vond het heel erg leuk om zo geholpen te worden met in- en uitladen, dus merci allemaal en tot de volgende keer alweer!

 

Lekskes van mij!

Renee

xxx

 

P.S.: Een voorproevertje van de foto's... u raadt het al, dé bril, chance dat tante Pruts mij zo goed vast hield of ik viel ver flauw van bewondering en verwondering!

 

STA71381

 

22:05 Gepost door I. en F. | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Brussel Tante Céline heeft ook een helse rit achter de rug é, ma nee kwas nie nerveus! :-) Gelukkig hebben we iedereen veilig thuis kunnen afzetten. Twas de moeite onze volksverhuizing naar Brussel. Kmoet zeggen, fantastisch mooie foto's, ben benieuwd naar de rest! Toedeloe Reneeke en mama!

Groetjes
Céline

Gepost door: Tante Céline | 07-05-07

Brussel tante Lena moest alleen terugkomen uit Brussel en blijkbaar had ze niet zo goed geluisterd naar tante Julies wegbeschrijving :-) gelukkig had tante Lena toch een gps mee zodat ze vlotjes uit Brussel is geraakt (lees: anders reed ze daar nog rond) :-) voor de rest was het een superdagje en kverlang al terug tot de reunie in Lovendegem city binnen twee maandjes... bedankt voor de leuke dag tsjiekaas :-)

Gepost door: tante Lena | 08-05-07

De commentaren zijn gesloten.