13-05-07

Moedejdag

Hallo mama !

 

Nee nee ik ben je niet fejgeten hooj! Papa was hajd op zoek gegaan naar een kaajtje voor je moedejdag. Hij had blijkbaaj zoveel te vertellen dat ik ej niet meer bijkon, stel je vooj!

 

Maaj zie maaj, hier ben ik toch he J En dat niet zomaaj, maar wel om te zeggen wat een ongelooflijke supejdesupej fantastische lieve mama je bent! Fandaag sta jij in het zonnetje aloewel dat t slecht weej is, ja ik fejsta da toch nog niet goe allemaal zenne die gjotemensendingen. Feel knutselen kan ik nog ni zo goe en papa is daaj ook al geen gjote held in zodat we samen op kadootjesjacht geweest zijn. Jah, twas weej niet makkelijk tegen dat papa kon beslissen, ge kent hem eh, maaj tis dan toch na een paaj ujen gelukt en tataaaaaaaaaaa! Het jesultaat zou nu vooj je neus moeten staan achtej dit scherm (use youj imagination bloglezejs!) en we hopen dat je het supejleuk vindt natuujlijk. We gaan je niet langej in spanning houden, doe maaj open zouden we zeggen en geniet ejvan!

 

Nog feel dikke knuffelketjes en zoentjes van je Reneetje en papa vooj de liefste mama in de heeeeeeeeeeeeeeleeeeeeeeeeeee wejeld.

 

Renee en papa

 

07:43 Gepost door I. en F. | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

voor alle moederkes vandaag
geniet van deze dag
groetjes

Gepost door: LUDWIG | 13-05-07

proficiat! Hallo favoriete dochter,

Een héél gelukkige éérste moederdag Isabel!

Ja hoor, je bent een fantàstisch lieve mama voor Renee!

Enjoy your day en tot straks!

mama en papa

Gepost door: mama en papa | 13-05-07

De commentaren zijn gesloten.