22-05-07

Cijfertjes

Na 6 weken de pediater nog eens een bezoekje gebracht, met als resultaten een baby van 7 kg 070 en 69 cm, m.a.w. een halve kilogram verzwaard en één centimetertje gegroeid. Qua motoriek – zowel de fijne als de grove – zit ze perfect op schema en de pediater vond dat het frêle er wat af is en ze er voor de rest schitterend uitziet.

 

Qua aantal voeding blijven we op 5 per dag en we moeten haar vettiger eten voorschotelen (Centerparcs here we come!). Bloemkool in witte saus en kip curry schijnen een topper te zijn bij etertjes zoals ons madammeke. Eens proberen dus. Vader des huizes vraagt zich nu af of ze ook al chips zou mogen eten (vettig, aardappel, fel smaakske, …), hmmm…

Boterhammetjes mogen vanaf nu belegd worden met platte kaas, smeerkaas, confituur of gewoon onderdompelen in melk. Met haar ene rechtsonder snijtandje die er zo goed als door zit, zou dit vlotjes moeten binnengaan.

 

Binnen twee maanden mogen we terug, hoogstwaarschijnlijk ook voor een spuit tegen windpokken, aangezien ze nu toch nog niet gepasseerd zijn, moeten ze ook helemaal niet meer komen, nèh!

 

En we zetten nog eventjes de mexican wave in voor Reneetjes papa die vandaag voor het eerst gedurfd heeft om zèlf een Perdolan supootje te geven aan zijn dochter! Hoera! ;)

 

18:38 Gepost door I. en F. | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

schitterend Mo Reneetje natuurlijk zie je er schitterend uit, wat een knappe dame!!
Ik volg je blog van dichtbij hoor, en ben altijd blij om nieuwtjes van je te horen.

Vele groetjes
Céline

Gepost door: Tante Céline | 22-05-07

De commentaren zijn gesloten.