27-05-07

Fantastisch

Zou het niet ongelooflijk fantastisch zijn moest ik onze keuken binnenkomen en er staat daar zo een groot wit (of zwart of grijs of bruin) ding waar ik onze vuile borden, pannen, potten, glazen, tassen, vorken, messen, lepels, … kan instoppen, wat product erin, op wat knoppekes duwen en hoepsakee de vaatwaskaboutertjes doen de rest. En zou het dan niet nog fantastischer zijn moest ik mij maar gewoon 180° moeten omdraaien (dus gewoon naar de andere kant van die vaatwas) en daar zo een groot, liefst inoxkleurig (’t steekt niet nauw) Amerikaans (jaja, af en toe hebben ze iets deftigs gedaan) ding zien staan, genaamd frigo, dubbele frigo, waar we groenten, fruit en vlees voor een ganse week, een ganse week (!) zouden kunnen instoppen én wat frisdrank er nog bij én wat bier én wat melk én misschien nog wat potten joehoert? Zou fantastisch zijn.

 

Om dan naar de living te lopen en mijn strijkplank te zetten voor de tv, gans de Zevende Dag verstrijken, oftewel… zo een stoomstrijkijzer met bak te hebben en maar de helft van de Zevende Dag te verstrijken en de rest gewoon vanuit de zetel bekijken of vanop de speelmat.

 

Valt het op dat ik al 3 dagen (3 dagen!) volop bezig ben met het klassieke huisvrouwtje te spelen (waar op zich niks mis mee is, versta me niet verkeerd), de CD&V en ’t Vlaams Belang zouden alleszins trots zijn op mij, moeder des huizes (net niet aan de haard, want we hebben geen haard).

 

 

11:02 Gepost door I. en F. | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

haha bella toch, hoe je de dingen toch altijd zegt, tis de max :-)

Gepost door: Céline | 27-05-07

:-) hihi... ooit zullen die dingen er wel staan... maar tzal niet zijn waar je nu woont hé... maar in je nieuwe stekje met meer plaats voor jullie én je klein konijn...
wij duimen en hopen mee voor jullie én voor onszelf ;-)

Gepost door: tante Lena | 28-05-07

De commentaren zijn gesloten.