30-05-07

Eureka!

F. was al een tijdje – samen met mij – op zoek naar een leuk tijdverdrijf voor mijn dagelijkse uren in de auto (zie vroeger). Eén van zijn voorstellen was “Misschien wat naar de radio luisteren?” Uhuh, dat ik dààr nog niet aan gedacht had! Een veel beterderder voorstel: eet anders iets lekkers! Woehoe, ideaal! ‘k Ben altijd wel te vinden voor een zuurke of een “ poepke “ of een chipke (alhoewel, chips eten in nen auto lijkt er toch net wat over), maar aangezien ik toch nood heb aan een dagelijkse portie (dit kan heel klein zijn of heel groot) chocolade, had ik het vanavond gevonden: Em en Em’s!

 

En ’t kwam goed uit, ‘k moest toch nog stoppen in Delhaize, dus veel kans dat er daar wel M&M’s te vinden waren. Rechtstreeks na het werk naar ginder, daarna naar de crèche, daarna naar huis. Toch weer een uurtje in mijn rode bolide. In Delhaize toegekomen, kalkoen, currysaus, rijst, ananas (rarara, wat zouden wij nu gegeten hebben vanavond?) genomen én zo van die bruine M&M’s, allez wel alle kleurtjes, maar die kleine, platte M&M’s van in die bruine zakjes die zo per 4 (of is ’t nu 5) aaneenhangen. De miserie begon aan de kassa, àltijd, àltijd wanneer ik durf naar Delhaize gaan (normaalgezien gaan we naar de Farrecour), is er iets, ofwel is het rolleke klein geld op, ofwel is er iemand zijn bananen vergeten wegen, ofwel is er net wissel van kassierster. Vanavond heb ik 3 keer moeten vragen om een zakje te krijgen en er dan nog een mottige blik bovenop gekregen. Maar wat moest ik anders doen, ‘k weet ook wel dat plastieken zakken niet goed zijn voor ’t milieu, maar ‘k had niks anders mee, en die kalkoenbrokken en ananas en rijst en saus én M&M’s kon ik toch moeilijk in mijn sjakosj draaien.

 

Mij in mijnen auto geïnstalleerd, ‘k trek één van die zakskes nogal enthousiast open én plots oooooooveral M&M’s rond, onder, op de passagierszetel, plezant, heel plezant, ze zo goed en wel proberen oprapen, ’t haar eraf geblazen en vertrokken naar de crèche en … nu toch wel geen 5 meter file gehad zeker!!! Genen enkele M&M kunnen eten dus. Wat blijven plakken in de crèche, vertrokken tegen de spits van 17u30-18u én file gehad op de Nieuwe Wandeling! Jochei! Twee (2!) zakjes M&M’s kunnen opeten. Subiet nu nog die kalkoen…

 

19:46 Gepost door I. en F. | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

twee zakjes eten. Gij durft nogal zeg! (zeg ik terwijl ik hier een frisco aan t eten ben)

Nee, niks praktisch aan aan die zakjes m&m's. Kheb ze nog nooit deftig opengekregen eigenlijk.

Gepost door: jennifer | 30-05-07

hilarisch hahaha Bella toch... kzit hier te lachen achter mijn pc en mijn collega kijkt keer raar zo van, wa is da met dedie :-)
met al uw verhalen soms serieus blijven is niet alles zu :-)

Gepost door: tante Lena | 31-05-07

De commentaren zijn gesloten.