30-05-07

Eureka!

F. was al een tijdje – samen met mij – op zoek naar een leuk tijdverdrijf voor mijn dagelijkse uren in de auto (zie vroeger). Eén van zijn voorstellen was “Misschien wat naar de radio luisteren?” Uhuh, dat ik dààr nog niet aan gedacht had! Een veel beterderder voorstel: eet anders iets lekkers! Woehoe, ideaal! ‘k Ben altijd wel te vinden voor een zuurke of een “ poepke “ of een chipke (alhoewel, chips eten in nen auto lijkt er toch net wat over), maar aangezien ik toch nood heb aan een dagelijkse portie (dit kan heel klein zijn of heel groot) chocolade, had ik het vanavond gevonden: Em en Em’s!

 

En ’t kwam goed uit, ‘k moest toch nog stoppen in Delhaize, dus veel kans dat er daar wel M&M’s te vinden waren. Rechtstreeks na het werk naar ginder, daarna naar de crèche, daarna naar huis. Toch weer een uurtje in mijn rode bolide. In Delhaize toegekomen, kalkoen, currysaus, rijst, ananas (rarara, wat zouden wij nu gegeten hebben vanavond?) genomen én zo van die bruine M&M’s, allez wel alle kleurtjes, maar die kleine, platte M&M’s van in die bruine zakjes die zo per 4 (of is ’t nu 5) aaneenhangen. De miserie begon aan de kassa, àltijd, àltijd wanneer ik durf naar Delhaize gaan (normaalgezien gaan we naar de Farrecour), is er iets, ofwel is het rolleke klein geld op, ofwel is er iemand zijn bananen vergeten wegen, ofwel is er net wissel van kassierster. Vanavond heb ik 3 keer moeten vragen om een zakje te krijgen en er dan nog een mottige blik bovenop gekregen. Maar wat moest ik anders doen, ‘k weet ook wel dat plastieken zakken niet goed zijn voor ’t milieu, maar ‘k had niks anders mee, en die kalkoenbrokken en ananas en rijst en saus én M&M’s kon ik toch moeilijk in mijn sjakosj draaien.

 

Mij in mijnen auto geïnstalleerd, ‘k trek één van die zakskes nogal enthousiast open én plots oooooooveral M&M’s rond, onder, op de passagierszetel, plezant, heel plezant, ze zo goed en wel proberen oprapen, ’t haar eraf geblazen en vertrokken naar de crèche en … nu toch wel geen 5 meter file gehad zeker!!! Genen enkele M&M kunnen eten dus. Wat blijven plakken in de crèche, vertrokken tegen de spits van 17u30-18u én file gehad op de Nieuwe Wandeling! Jochei! Twee (2!) zakjes M&M’s kunnen opeten. Subiet nu nog die kalkoen…

 

19:46 Gepost door I. en F. | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

29-05-07

Schrik

Reneetje heeft het begrip « schrik » ontdekt. Tot voor kort dachten we nog dat het een half jongetje was, maar sinds dit weekend, pfff… Zondagmorgen was het begonnen toen ik haar uit bed haalde, ik steek haar in de lucht (zoals we zo dikwijls doen) en ze werd echt bijna hysterisch. Haar twee armpjes wijd open, haar beentjes helemaal gestrekt, zielig zicht en ze dus maar niet meer in de lucht gestoken. Zondagnamiddag (weet wel, tijdens mijn huishoudelijke dagen) neem ik de stofzuiger, het ding waar ze vroeger kweeeetnie hoe zot van was, ze moest er toch altijd ferm door schaterlachen, zondag totaal niet. Ze begon letterlijk te schudden en te beven, adem inhouden en dan énorm luid geschreeuw, weeral zielig. Gestopt met stofzuigen en direct kalm.

 

Gisteren gaan we zetels, tafels, stoelen en kasten bekijken in een meubelzaak (uiteraard), er staat daar – okee een gigantische – fontein en ze heeft er opnieuw ongelooflijk veel schrik van. Wat schelle kreten, gebibber, schudden met de armpjes en zo een blik van “doe da ding weg!!!”.

 

Gelukkig weent ze nog niet wanneer ik haar ’s morgens achterlaat in de crèche, want ‘k weet niet hoe ik dàn mijn werkdagen zal doorkruipen.

 

 

20:11 Gepost door I. en F. | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

27-05-07

Fantastisch

Zou het niet ongelooflijk fantastisch zijn moest ik onze keuken binnenkomen en er staat daar zo een groot wit (of zwart of grijs of bruin) ding waar ik onze vuile borden, pannen, potten, glazen, tassen, vorken, messen, lepels, … kan instoppen, wat product erin, op wat knoppekes duwen en hoepsakee de vaatwaskaboutertjes doen de rest. En zou het dan niet nog fantastischer zijn moest ik mij maar gewoon 180° moeten omdraaien (dus gewoon naar de andere kant van die vaatwas) en daar zo een groot, liefst inoxkleurig (’t steekt niet nauw) Amerikaans (jaja, af en toe hebben ze iets deftigs gedaan) ding zien staan, genaamd frigo, dubbele frigo, waar we groenten, fruit en vlees voor een ganse week, een ganse week (!) zouden kunnen instoppen én wat frisdrank er nog bij én wat bier én wat melk én misschien nog wat potten joehoert? Zou fantastisch zijn.

 

Om dan naar de living te lopen en mijn strijkplank te zetten voor de tv, gans de Zevende Dag verstrijken, oftewel… zo een stoomstrijkijzer met bak te hebben en maar de helft van de Zevende Dag te verstrijken en de rest gewoon vanuit de zetel bekijken of vanop de speelmat.

 

Valt het op dat ik al 3 dagen (3 dagen!) volop bezig ben met het klassieke huisvrouwtje te spelen (waar op zich niks mis mee is, versta me niet verkeerd), de CD&V en ’t Vlaams Belang zouden alleszins trots zijn op mij, moeder des huizes (net niet aan de haard, want we hebben geen haard).

 

 

11:02 Gepost door I. en F. | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

26-05-07

De genen

Er zijn zo van die dingen waarvan ik graag zou hebben dat Renee ze heeft van mij, zo puur genetisch, gewoon omdat het leuke eigenschappen zijn *g* bijvoorbeeld mijn zin voor netheid en orde en opruimen (‘k zei het toch dat het leuke eigenschappen zijn ;p), andere dingen zoals de “alles komt goed”-mentaliteit van de papa mag ze met heel veel graagte “erven”.

 

Soit, situatie vanavond, ik ben aan het strijken (fun!), Renee op de speelmat, ik zeg in vol enthousiasme “Wanneer mama klaar is met dit elvendertigste hemd te strijken, mag Reneetje een dikke dodo gaan doen, maar we moeten eerst nog wat opruimen”. Wat doet mijn dochter!? Allez, onze dochter!? Steekt ze nu toch wel die blokjes in haar emmertje!

 

Puuuuuuur toeval, weet ik ook wel, ’t kind is nog maar 9 maanden, maar stel je voor dat de genen hèt gedaan hebben!? Woehoe!

 

En dit maakte een ietwat lastige dag goed, ons miss leed namelijk aan een zware aanval van aandachtitis.

 

21:01 Gepost door I. en F. | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Eerste... knipbeurt!

Aangezien Renees haren razendsnel groeien en het vooral aan de kant van haar voorhoofd zware problemen begon te geven en aangezien ze zonder speldje praktisch geen steek meer zag, hebben we nen deftige frou-frou geknipt!

En dat er één de opmerking durft maken dat het scheef is hé! ;)

PICT2011-1

 

PICT2016-1

10:49 Gepost door I. en F. | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Ochtendtafereeltje

PICT2001
 
Tandartse in spé? ;) (jaja Steven...)
 
PICT2003

NKO-arts in spé? ;)

PICT2008

 

08:49 Gepost door I. en F. | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

23-05-07

Lurken

Op heel wat blogs die ik zelf lees en volg (én soms becommentarieer) wordt er de laatste week gesproken over « lurken », lurken is koekeloeren, meelezen op fora of blogs zonder één of andere reactie na te laten.

 

Op zich is daar absoluut niks mis mee, maar nu we bijna onze zestienduizendste (woehoe!) bezoeker van onze blog mogen ontvangen, leek het me wel leuk dat u allen in grote getale ontlurkt. Gewoon zomaar, zonder een bepaalde reden. Heel wat mensen die ons (en vooral ons klein konijn) op deze manier volgen, ken ik… denk ik toch… Van de ene heb ik dit enorm graag, van de andere heb ik het liever niet, maar dat is nu eenmaal zo met een blog, het is publiek, dus moet je er de pro’s en con’s bijpakken.

 

Maar ‘k ben wel curieus naar onze lezers, bekenden en waarschijnlijk ook wel een hoop onbekenden, dus… gewoon een reactietje plaatsen en… ontlurken mensen! ;)

 

20:16 Gepost door I. en F. | Permalink | Commentaren (15) |  Facebook |

Een betterfoodje kan ferm smaken

PICT1998

 

 

 

19:34 Gepost door I. en F. | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

22-05-07

Cijfertjes

Na 6 weken de pediater nog eens een bezoekje gebracht, met als resultaten een baby van 7 kg 070 en 69 cm, m.a.w. een halve kilogram verzwaard en één centimetertje gegroeid. Qua motoriek – zowel de fijne als de grove – zit ze perfect op schema en de pediater vond dat het frêle er wat af is en ze er voor de rest schitterend uitziet.

 

Qua aantal voeding blijven we op 5 per dag en we moeten haar vettiger eten voorschotelen (Centerparcs here we come!). Bloemkool in witte saus en kip curry schijnen een topper te zijn bij etertjes zoals ons madammeke. Eens proberen dus. Vader des huizes vraagt zich nu af of ze ook al chips zou mogen eten (vettig, aardappel, fel smaakske, …), hmmm…

Boterhammetjes mogen vanaf nu belegd worden met platte kaas, smeerkaas, confituur of gewoon onderdompelen in melk. Met haar ene rechtsonder snijtandje die er zo goed als door zit, zou dit vlotjes moeten binnengaan.

 

Binnen twee maanden mogen we terug, hoogstwaarschijnlijk ook voor een spuit tegen windpokken, aangezien ze nu toch nog niet gepasseerd zijn, moeten ze ook helemaal niet meer komen, nèh!

 

En we zetten nog eventjes de mexican wave in voor Reneetjes papa die vandaag voor het eerst gedurfd heeft om zèlf een Perdolan supootje te geven aan zijn dochter! Hoera! ;)

 

18:38 Gepost door I. en F. | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

20-05-07

Groot!

We worden groot zoals ons bezoek (den Dimitri en de Valerie) gisteren opmerkte.

En gelijk hebben ze, twee jaar geleden was er nog geen sprake van babietjes en trouwpartijen en huizen kopen of dromen van huizen te kopen en zie nu, fijn fijn fijn!

 

D. en V., ’t was plezant gisteren (hopelijk hadden jullie genoeg te eten en bedankt V. voor het bevestigen van zovele dingen!), we kijken uit naar jullie feest (allez als we toch bij die 17 genodigden horen uiteraard :p), vergeet het huwelijkscontract niet en succes met die 10 kilo D.! ;)

 

I.

 

 

11:07 Gepost door I. en F. | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

18-05-07

9 maanden

Negen maandjes vandaag, Renee is dus al langer uit mijn buik dan dat ze er ooit ingezeten heeft, aangezien ze vier daagjes eerder dan de uitgerekende datum geboren is.

 

Volgende week mogen/moeten we terug naar de pediater. ‘k Lig er niet meer zo wakker van, want dinsdag werd ze gewogen in de crèche en we hebben de zeven kilogram bereikt, 7kg150 om precies te zijn, dus dat is toch al een redelijk sprongetje in vergelijking met de vorige weegbeurt. De pediater zal weer haar terugkerende vraagje stellen “En? Wat kan ze al?” Precies een rapportbespreking altijd. Wel ja, wat kan ze al? Ze kan nu toch al een goed kwartiertje zitten en heeft er ook heel veel plezier in, met als gevolg dat ze zich enorm kwaad maakt wanneer ze omvalt, want zitten is zoveel leuker. Rollen doet ze nog altijd in alle richtingen. Ook gaat ze regelmatig in kruippositie zitten, op de knietjes, poep in de lucht en steunen op de handjes, ze maakt de kruipbeweging, maar raakt nog niet vooruit, wel achteruit. Ook zo iets frustrerend, ze sleept zich achteruit, maar dan raakt ze uiteraard verder en verder van haar speelgoed, ’t leven van een baby kan hard zijn J

Een tettergatje is ze ook nog altijd, de laatste dagen komt er heel dikwijls een enorm krachtige “Da” uit.

 

Het eten verloopt de laatste weken redelijk goed, de flesjes gaan er vlot in, soms wel 260 cc, wat toch wel goed is. Haar groentepap en fruitpap is iets wisselends, soms doen we drie kwartier over 200 gram, op andere dagen, zoals vandaag, exact acht minuutjes. Hangt er nogal van af hoe interessant haar omgeving is. Af en toe krijgt ze al een stukje brood, maar ze ziet dit nog meer als een spelletje dan echt eten, vooral het mogen bijzitten aan de grote tafel vindt ze super.

 

Voor de rest blijft ze enorm opgewekt en content. Badderen doet ze enorm graag, zelfs békers water over haar haar uitgieten doet haar niks. Ze speelt wel heel wild, denk ik toch, alles vlíegt hier gewoon, en neen ze heeft niet alleen vliegtuigen in haar speelgoedcollectie. De curverbox duwt ze ook al goed de andere kant op en haar puzzelmat haalt ze dagelijks uit mekaar. Haar favoriete liedje is voor de moment “ ‘k Zag twee beren…” en danku Renee om zo goed als de enigste persoon op de wereld te zijn die mijn zangkunsten weet te appreciëren! ;) Haar emmertje met blokjes en haar nieuwe volumewagen (waar vinden ze het uit!) van Little People zijn haar speelgoedfavo’s.

 

Van tandjes nog geen spoor, onderaan zitten ze precies wel te duwen. Haar haartjes (net zoals haar nageltjes) groeien en groeien, daarom dat ze al een ganse serie haarspeldjes heeft ;)

 

Voilà, een mini-update, voor de geïnteresseerden uiteraard J

 

I.

 

P.S.: Aan alle meeleesmama’s met kleine kindjes: als er nog iemand weet waar er nog speeltegels te vinden zijn, laat eens een berichtje na aub, ze zijn precies overal uitverkocht (in Dreamland komen ze pas binnen eind juni, grrr). Merci!

 

13:40 Gepost door I. en F. | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

17-05-07

Een boterhammetje op"eten" gebeurt in opperbeste stemming

PICT1990-1

Om daarna te spelen met héél véél energie

PICT1993-1

 

10:23 Gepost door I. en F. | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

13-05-07

Cute!

PICT1964-5

17:54 Gepost door I. en F. | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

De vers-uit-bad-look

PICT1988-5

17:53 Gepost door I. en F. | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Moedejdag

Hallo mama !

 

Nee nee ik ben je niet fejgeten hooj! Papa was hajd op zoek gegaan naar een kaajtje voor je moedejdag. Hij had blijkbaaj zoveel te vertellen dat ik ej niet meer bijkon, stel je vooj!

 

Maaj zie maaj, hier ben ik toch he J En dat niet zomaaj, maar wel om te zeggen wat een ongelooflijke supejdesupej fantastische lieve mama je bent! Fandaag sta jij in het zonnetje aloewel dat t slecht weej is, ja ik fejsta da toch nog niet goe allemaal zenne die gjotemensendingen. Feel knutselen kan ik nog ni zo goe en papa is daaj ook al geen gjote held in zodat we samen op kadootjesjacht geweest zijn. Jah, twas weej niet makkelijk tegen dat papa kon beslissen, ge kent hem eh, maaj tis dan toch na een paaj ujen gelukt en tataaaaaaaaaaa! Het jesultaat zou nu vooj je neus moeten staan achtej dit scherm (use youj imagination bloglezejs!) en we hopen dat je het supejleuk vindt natuujlijk. We gaan je niet langej in spanning houden, doe maaj open zouden we zeggen en geniet ejvan!

 

Nog feel dikke knuffelketjes en zoentjes van je Reneetje en papa vooj de liefste mama in de heeeeeeeeeeeeeeleeeeeeeeeeeee wejeld.

 

Renee en papa

 

07:43 Gepost door I. en F. | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

12-05-07

Wouter Deprez

En ik die dacht dat ik het enigste mannelijk exemplaar had met de volgende combinatie: én grappig én intelligent en mega-cute én Westvlaming (kan het nog beter? ;), maar neen, er bestaan er nog, bijvoorbeeld Wouter Deprez himself.

 

Vrijdag zijn laatste voorstelling gezien van “War” en het was echt wel goed, goed met een grote G. De mens is grappig, heeft een heel groot heheuhen, kan improviseren, is ad-rem en kan WAW (!) echt goed zingen.

 

Voor diegenen die nog twijfelen om hem eens te gaan bekwij… bekijken: DOEN!

 

Oh, en we zetten nog eens gezamenlijk de mexican wijf in voor het puike babysitwerk van Sarah en Steven J

 

Doe-oei!

I.

 

P.S.: Lichte domper op een zeer geslaagde avond: toch wel € 7,80 moeten betalen voor nog geen 4 uurtjes parkeren (parking Zuid, u weze gewaarschuwd)…

 

20:58 Gepost door I. en F. | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

09-05-07

Tom Boonen fan

Onder "lichte" invloed van mama en mama's baas (met dank voor het geleverde supportermateriaal!)

PICT1954
 
PICT1955
 
PICT1956
 
PICT1957

 
PICT1959

PICT1960
 
PICT1961

PICT1962

12:01 Gepost door I. en F. | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

En plots... zit ze rechtop te spelen!

Let vooral op de grote teen ;)

PICT1949-1

 

PICT1950-1

08:51 Gepost door I. en F. | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

06-05-07

Brussel

Hallo allemaal, hier ben ik nog eens, jaja, ’t is weeral een tijdje geleden, maar ‘k heb drukke bezigheden voor de moment. ‘k Ben namelijk zwaar aan ’t trainen om te kunnen… zitten! ’t Lukt mij al 20 seconden, maar mijn mama vindt dat dat nog veel beter kan, dus oefenen en oefenen en oefenen, lastig ze, ‘k snap ook totaal niet wat er leuk is aan zitten, toch veel plezanter van u te rollen door het leven.

 

Maar tijdens mijn drukke zit-schema, mocht ik vandaag wel naar… Brussel! U leest het goed, Brussel zeg! Om de fantastische reden dat het vandaag weer chica-dag was (zie vroeger…). Mijn mama was al wéken zwaar aan ’t dromen ’s nachts van de trip naar Brussel, maar ze had chance, we mochten mee in de auto van tante Céline, woehoe! En zij heeft ons veilig en met de nodige commentaar op andere wegbestuurders afgeleverd aan het appartement van tante Julie. Mijn mama vindt wel dat tante Julie dringend (!) moet verhuizen, want wie woont er nu in Brussel?!? En dan nog in een straat die een hellingsgraad heeft van ongeveer 90!

 

’t Was wel heel amusant (jaja, ‘k spreek ondertussen al Frans ook, wat een trip naar Brussel al niet kan doen hé!), we zijn lekker gaan eten, dan nog gaan wandelen en dan nog half gaan wegdutten bij tante Julie. Er moesten ook heel veel chicas plots kaka doen (waarschijnlijk van de pastasaus en hun ijsje, eten dat die kunnen, maar eten!) en die gaan dan gewoon weg uit de living, gaan in een ander kamertje zitten op zo een groot wit ding. Ik snap daar nu dus echt niks van hé, hebben die dan geen pamper aan meskiens???

 

‘k Ben er in geslaagd om maar een halfuurtje te missen van gans het gebeuren, want Oranje Beer was plots zoooo moe en ‘k heb dan maar gedaan alsof ik sliep zodat hij ook wat zou slapen.

 

Iedereen heeft me superveel geknuffeld, wat pure fun is uiteraard!

En * tromgeroffel *… wat heb ik op mijn neus gehad… ??? Een échte Dior-zonnebril!!! Tarataraaaaaa! Van tante Lies, niet van de kamiong gevallen hoor, wel tegen 50%, maar dat vertellen we tegen niemand.

 

Fotootjes volgen uiteraard, maar we wachten nog op een lading.

Ondertussen is mijn mama hier in slaap aan ’t sukkelen in de zetel, want ze heeft wat grimaine van al dat getetter zegt ze, maar ze was wel heel content om iedereen terug te zien en vond het heel erg leuk om zo geholpen te worden met in- en uitladen, dus merci allemaal en tot de volgende keer alweer!

 

Lekskes van mij!

Renee

xxx

 

P.S.: Een voorproevertje van de foto's... u raadt het al, dé bril, chance dat tante Pruts mij zo goed vast hield of ik viel ver flauw van bewondering en verwondering!

 

STA71381

 

22:05 Gepost door I. en F. | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

05-05-07

Appel

De vraag gekregen wie er op Appel gepast heeft tijdens ons verblijf in C.P. en het antwoord is: Kirsten én Pieter én Skippy (hun respectievelijk dwergkonijn, Skippy als babynaam zou een beetje belachelijk zijn niewaar). En ze hebben dat voortreffelijk gedaan. Dankuwel! Skippy is niet “bezwangerd” (voor zover we weten toch niet,  hallelujah!), Appel heeft het gehouden bij wat gesnuffel. Misschien is Appel gewoonweg geen manneke, we denken dat alleen nog maar een jaar of drie, maar bewijzen hebben we nog niet gezien, ook nog niet naar gezocht eigenlijk, dus tja…

 

Als er zich iemand geroepen voelt… ? ;)

 

Ziehier onze eerste “baby” ooit, die voor ’t moment gedegradeerd is van de living naar de gang (stel u voor dat hij zou knabbelen aan Renees park of doomoo, moeder des huizes zou f.l.i.p.p.e.n. in ’t kwadraat), maar wacht tot we een huis met nen tuin hebben, feest Appel, feest!

 

PICT1948-1

 

Oh en hij (of zij, we zullen maar niet discrimineren) krijgt echt wel nog iets anders dan krantenpapier te eten hoor, maar dat is nu eenmaal zijn/haar favoriete speelgoed.

 

21:03 Gepost door I. en F. | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

04-05-07

Gentse mobiliteit

Dat ik me én vlug én makkelijk én (soms) nodeloos erger is een feit en niemand die daar nog verwonderd over is (alhoewel…), maar soms moet het gewoonweg, echt MOETEN !

 

We wonen 2 km van mijn werk en  - in de andere richting - 3,57 km van de crèche (volgens Mappy toch). Om negen uur begin ik te werken, heel schappelijk, moest het niet zijn van de Gentse mobiliteit…

 

Deze week op een ochtend (zoals iedere ochtend) vertrokken om 7u45 richting crèche, de Nieuwe Wandeling bijna letterlijk stapsvoets gepasseerd, uiteindelijk aan de crèche (jaja, deze die dus 3,57 km van ons appartement ligt) aangekomen om 8u25. Twee minuten gespendeerd aan social talk. Vertrokken richting werk, die dus 5,57 km van de crèche verwijderd is, in file gestaan op de Nieuwe Wandeling, in file gestaan aan het station, in file gestaan op de Voskenslaan (en verbeterd dat die is, maar verbeterd!) en uiteindelijk zwaar gefrustreerd en geërgerd toegekomen op mijn werk om 09u01 (sorry baas!).

  

Al die politici die beloofden om iets te doen aan de mobiliteit in Gent: euh, wake up misschien?

 

En dan zou een mens zich niet mogen ergeren? ;) Soit, de geneeskundige des huizes zegt dat het beter is om te ventileren dan om alles op te kroppen, bij deze is ‘t geventileerd! ;)

 

I.

 

P.S.: Oh, en dan moet een mens uiteraard ’s avonds ook nog eens van het werk, naar de crèche, naar huis, dus we zitten den dag van vandaag toch heel gemakkelijk twee uur in de auto. Zot is het, gewoonweg zot!

 

17:21 Gepost door I. en F. | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Wa zie 'k ik daar op mijn tafel?!?

PICT1938-1

Cooooool! Smosseeeeeeeeeeu-eu-eu-euhhhh!

PICT1942-1

 

16:46 Gepost door I. en F. | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Oh-oh, ze heeft ontdekt hoe de puzzelmat in mekaar steekt

PICT1924-1

En na enkele minuten: total destruction (*ahum*)

PICT1925-1

 

PICT1926-1

 

PICT1927-1

 

15:46 Gepost door I. en F. | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

03-05-07

En het is gearriveerd!

Het eerste haarspeldje! :)

PICT1920-2

 

07:46 Gepost door I. en F. | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |