01-06-07

Oproep aan de Gentenaars

Kirsten en ik hebben besloten om… een kookcursus te volgen ! * applaus *

 

Niet alleen omdat we weten dat de liefde o.a. door de maag gaat of omdat we onze mannen culinair willen verwennen, maar vooral omdat we er zelf zin in hebben! * nogmaals applaus *

 

Zwaar aan ’t twijfelen of we nu zouden gaan badmintonnen of squashen, maar na ons aerobic-avontuur (wat we trouwens volledig uitgedaan hebben, allez 10 van de 11 beurten toch, de elfde beurt was gratis, dus hebben we eigenlijk niks verloren), zijn we tot de conclusie gekomen dat we niet echt sportievelingen zijn (Kirsten, spreek me tegen als ’t nie just is hé!).

 

Dus vanaf september dit jaar willen we een basiscursus kokkerellen volgen. Dus geen kooklessen wokken of Italiaans koken of vegetarisch ofzo, nee, de gewone basisdingen, van worst met appelmoes en patatten tot asperges op zijn Vlaams.

 

Mijn oproep dus aan de Gentenaars onder jullie, of inwijkelingen: indien er iemand weet waar dergelijke cursus te volgen is in het Gentse, let me know!

 

Dan moogt ge allemaal (allez, bijna allemaal ;p) ne keer komen eten se, als dat niet lief is!

 

09:04 Gepost door I. en F. | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

lekker hélaba
kel (één van de lurkers die zich bekend heeft gemaakt ;-)) en ikzelf hebben dit dit jaar ook gevolgd, echt een aanrader hoor, wij hebben dit wel in de Westvloanders gedaan, in Tielt... kweet niet sebiets waar je dat kan volgen in Gent, mss wel in het BME, avondschool, ge kunt dan beke nostalgie gaan opsnuiven :-)
tis echt wel leuk en volgend jaar doen we verder zie...

Gepost door: tante lena | 01-06-07

Maar maar Isabel, gewoon den boek van de madammen van de kvlv aanschaffen. Die plattelandsvrouwen met vaart die kunnen er wat van ;-p Alle Vlaamsche klassiekers gegarandeerd!

Gepost door: Sarah | 01-06-07

Een vriendin van mij volgt kookles in de gebouwen van de bond Moyson op zwijnaarde en is daar heel tevreden van!
zie url

groetjes Valerie

Gepost door: Valerie | 04-06-07

Wel sportief zijn we niet zo heel erg, maar we hebben het toch behoorlijk gedaan (ik steek het op de kwaliteit van de lesgevers en zo :-)...
En koken lijkt ook gewoon leuk, kwestie van eens iets anders te doen, na ons Russisch avontuur en de aerobics.
En Isabel, die uitnodiging om eens te komen eten, da's voor jouw rekening hoor!

Gepost door: Kirsten | 07-06-07

De commentaren zijn gesloten.