05-06-07

Te laat...

Vandaag kwam ik de zeer fijne mevrouw van Renees geboortekaartje tegen. Ik kwam ze eigenlijk niet tegen, te laat opgemerkt, waardoor we niet meer konden babbelen. Zaten toevallig in dezelfde wachtzaal voor dezelfde pediater. Toen ik haar dochtertjes naam hoorde afroepen, viel mijnen euro, net te laat dus. Maar ondertussen mailsgewijs afgesproken dat we met ons madammekes eens gaan wandelen in de Blaarmeersen. Wijs!

 

Ons miss is dus ziek, allez, ’t is hoogstwaarschijnlijk gelukkig al passé composé. Gisterenmorgen de dag begonnen al brakend (de zeer aangename details bespaar ik u), de dag geëindigd met bijna 40° koorts, maar kijk, een controle bij de dokter (resultaat: virale angina) en nog wat méér moederlijke zorgen en aandacht dan anders hebben de vieze, vuile beesten al redelijk weggejaagd, olé!

 

Op ’t onverwachts een dagje thuis dus, Henin zien winnen van Williams (moehahaha!), niet dat ik zo voor Henin ben, maar Amerikanen zie ik nog net ietske minder graag. Maar morgen weer trabajar en Renee weer naar “moeke” Hilde (sorry Hilde, ‘k kan het nie laten ;p).

 

We zwaaien ondertussen naar de papa die nu aan het dobberen is op de Bosforus * zwaai *.

 

21:03 Gepost door I. en F. | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.