13-06-07

Vaderdag

En we zijn er nog eens geraakt…

 

Zondag was het dus vaderdag, voor diegene die het niet zouden weten ;) Een gelegenheid om (te proberen) origineel uit de hoek te komen. En ‘k heb echt wel mijn best gedaan, al zeg ik het zelf (en anderen gelukkig ook). ‘k Ben er een serieus tijdje mee bezig geweest iets origineels te bedenken. Iedere vaderdag (of moederdag) is uiteraard heel speciaal (het commerciële aspect negeren we efkes), maar een éérste vaderdag is toch wel iets extra bijzonders. ‘k Heb heel eventjes getwijfeld over de volgende dingen: een grasmachine of tuinmeubels of een bbq-set, maar dat zou net een beetje te belachelijk geweest zijn niewaar, aangezien we nul komma nul grassprieten in ons bezit hebben. Dan maar verder gedenkerd en eens aan F.’s hobby’s gedacht… ahum… en nog verder gedacht en nog verder… aha, computerspellekes! Maar no way dat ik ooit van mijn leven geld zal uitgeven aan een computerspel. Alhoewel, ooit eens een Mahjongspelleke gekocht in de Makro en ‘k moet zeggen, pure fun! Maar allez, dat is nog altijd iets anders dan zo beesten doodkloppen en eindeloos ridderke spelen.

 

Plots schoot het me te binnen! Aangezien F. zot is van zijn dochter (wat had u gedacht) en haar het allermooiste wezentje van de wereld vindt (voor de geïnteresseerden, de tweede mooiste bennekik :p), leek het me leuk om eens deftige foto’s van Renee te laten nemen. We zijn ondertussen ook experts geworden  in Renee ontelbare keren te fotograferen en de foto’s dan gewoon op te slaan, vergeten af te drukken, dan te wachten op een pc-crash en dan de foto’s kwijt te spelen…

 

Heel wat sites van fotografen bezocht, maar ’t was echt niet simpel, vindt maar eens iemand die begrijpt wat je wil en die toch goed kan omgaan met een baby van 9 maanden die zo goed als nooit 5 min. stil zit. Uiteindelijk bij deze mevrouw terechtgekomen (of 2de blog), zelf mama van 2 fantastische hummelkes en haar werk leek wel in de richting te gaan van hetgeen ik zocht.

 

Gelukkig moest het feestvarken op congres, zodanig dat we alles lekker in het geniep konden doen. Op zondagvoormiddag fotosessie, op maandagavond een cd-rom met 448 (!) foto’s in de brievenbus (van snelle service gesproken) en dan de aartsmoeilijke opdracht om daaruit te kiezen. Ik wou persé één heel grote foto, ingekaderd, zo posterformaat. En dan nog enkele kleintjes. De foto’s werden op dinsdag doorgestuurd naar Alltech (deftige winkel zeg, jammer dat ik die nu pas ontdekt heb), woensdagavond mocht ik ze reeds gaan afhalen. Dus na elvenveertig keer al de foto’s te hebben bekeken, heb ik de volgende in A-4 formaat laten afdrukken:

 

rene077-1
rene098-1

rene100-1

rene057-2

En deze in posterformaat

 

rene309-1

 

Voor mezelf deze

 

rene249-1

 

En voor opa, deze:

 

rene212-1

De twee belangrijkste mannen in mijn leven waren uiterst tevreden, mijn idee was dus perfect geslaagd J

 

Dankuwel An!

 

19:52 Gepost door I. en F. | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Waauw! Ze zijn echt prachtig!

Gepost door: Saar | 13-06-07

:) had de bovenste al gezien op an haar blog en ze zijn allemaal prachtig! Maar t is dan ook zo'n mooi meisje eh! En dat ze op p3 zit, valt haar niet te bezien hoor. Ze ziet er mooi in verhouding uit.

Gepost door: jennifer | 14-06-07

Prachtig!

Gepost door: Elien | 14-06-07

koddig! amai amai isabelleke, khad traantjes in mijn ogen van al die supermooie foto's, echt waar! Reneetje en jij zijn zo mooi en ik moet zeggen dat die fotografe echt haar werk kent, want inderdaad Reneetje s héééééél actief! ;-)
ik ben er zeker van dat Fré niet beter kon verwachten dan zo'n eerste vaderdag! Dikke kus en ja dus, ik ben ook een trouwe kleinkonijn blogfan ;-)

Gepost door: Julie | 14-06-07

Ik had de bovenste foto... ook al gezien op haar eigen blog en vond die ronduit prachtig. De derde foto vind ik ook zalig: zo guitig!

:-)

Origineel vaderdagcadeau!

Gepost door: Zita | 14-06-07

Wel wel wel, ik heb ze wel 3 keer bekeken. Ze zijn ronduit prachtig, echt waar. Kan het geloven dat papa trots was met zijn dames. Veel groetjes x

Gepost door: Céline | 14-06-07

prachtig veel meer valt er niet over te zeggen hé....
chapeau voor jullie om er zo goed uit te zien ;-) maar ja als da aangeboren is, kan da ook niet anders :-)..
en inderdaad ook voor de fotografe...echt schitterend geslaagd...
xxx

Gepost door: tante Lena | 14-06-07

Wauw wauw en nog eens wauw!
Echt wel superprachtige foto's. Ik zou er kunnen blijven naar kijken! Die tweede vind ik subliem: die blik :) De rest ook uiteraard. Kan me voorstellen dat het heel moeilijk kiezen was! En dat de papa's superblij waren.
Jullie hebben echt een supermooi lief vrolijk patatje!
Heel tof trouwens dat je de foto's digitaal gekregen hebt. Onze fotograaf doet dat niet...
Ben aan 't overwegen om ons Norapatat ook eens door 'jouw' Ann te laten vereeuwigen ;)

Groetjes!

Gepost door: Tamara | 15-06-07

De commentaren zijn gesloten.