17-06-07

Autostoel

Zaterdag gaan we (normaalgezien) om een autostoel. Renee kan voor de moment wel nog in haar maxi-cosi, maar ’t begint nipt te worden. Qua gewicht kan ze er wel nog een tijdje in, aan haar hoofd heeft ze nog een drietal centimeter over, maar aan haar voetjes zit ze er al een klein beetje uit, niet echt ideaal dus. Bovendien zit ze er ook gewoon niet zo graag meer in, voor lange afstanden gaat het nog, dan valt ze toch in slaap en merkt ze er niet veel van dat ze erin zit, voor de kortere afstanden begint het ambetant te worden, ze ziet te weinig, kan niet genoeg bewegen, dus tijd voor een autostoel.

 

‘k Heb al een hoop informatie verzameld en bekeken op tinternet, maar pffff, het bos door de bomen enz… De Maxi-Cosi Tobi lijkt me wel een deftige stoel, heeft 5 standen en kan zo ook nog plat gekanteld worden naar slaappositie, ook heel wat sluitingen, zou gemakkelijk in de auto te plaatsen zijn, goeie hoofdbescherming,…

 

Aangezien het geen goedkoop aankoopje is en we wel een deftige (en vooral veilige) autostoel willen , zijn alle tips en ervaringen meer dan welkom!

 

I.

 

P.S.: Bedankt voor alle leuke reacties op ons vaderdagscadeau! J

 

19:36 Gepost door I. en F. | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Zoals ge weet zelf nog geen ervaring mee ;-) Maar ik weet wel dat mijn beide broers voor hun 5,5 hoofdige offspring de maxi cosi tobi gebruiken en daar zeer content van zijn.

Gepost door: Saar | 17-06-07

Tip Surf eens naar kinderstoeltje.nl. Het scheelt voor sommige modellen serieus in prijs, de leveringskosten zijn absoluut niet hoog (wij hadden twee stoelen nodig en er werd maar één maal kosten aangerekend) en drie dagen later stonden de stoeltjes in onze gang.
(Wij kozen de MC Priori en zijn daar heel tevreden over. )

Gepost door: Kruimel | 19-06-07

Hehe, ik ben niet de enige die die site kent. Is inderdaad goedkoop en snel. Qua merk: lees er Test Aankoop eens op na (in de meeste bibliotheken wel te vinden), die doen regelmatig testen over veiligheid etc.

Gepost door: Loesz | 19-06-07

De commentaren zijn gesloten.