10-07-07

Angst? Fobie?

 

Gisteren, toen ik stond te wachten op Tom B., kwam er een heel vriendelijk meisje naar me toe met de vraag of ik een man/jongen kende die zijn rijbewijs heeft, maar toch een ongelooflijke angst heeft om te rijden. ’t Was voor een nieuw programma op Eén. ‘k Heb efkes heel goed nagedacht, maar ‘k wist gelijk niemand echt… Ook zocht ze nog iemand (m/v) die een enorme schrik heeft voor naalden. Geen breinaalden, maar gewone injectienaalden. Terug nagedacht en weer op niemand gekomen. Ofwel ken ik weinig mensen ofwel ken ik gewoon allemaal mensen zonder angsten. ’t Zal da laatste wel zijn zeker. Maar kijk, ‘k heb dat meisje beloofd om toch eens rond te vragen, dus, hier komt de inhoud van haar flyerke:

 

Gezocht: angst/fobie (VRT)

 

Eén (VRT) is voor het nieuwe televisieprogramma VIVA VICTORIA op zoek naar mensen die onder wetenschappelijke begeleiding hun angst of fobie willen overwinnen.

 

Momenteel zijn we concreet op zoek naar: naaldenvrees, autovrees, angst voor reptielen, angst voor de duisternis en angst voor harde geluiden.

 

Heb je zelf één van bovenstaande fobieën, of ken je mensen die hiervoor in aanmerking komen, neem dan contact op met Sputnik TV via redactie@sputnik.tv of op 03 230 88 10.

 

Alle oproepen worden met de grootste zorg en discretie behandeld.

 

Voilà, ’t is nu aan jullie :p ‘k Weet niet of faken van één of ander fobietje ook meetelt, maar voor diegenen die een TV-carrière willen, is ’t misschien ’t proberen waard ;)

 

20:49 Gepost door I. en F. | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Alle Celebrities, al het showbizznews, alles over de media, je vindt het allemaal op Celebrity! x x x

Gepost door: A.r | 10-07-07

Ik heb angst om op tv te komen, telt dat ook mee?

Gepost door: Valerie | 11-07-07

lol, ik heb autovrees (en toch een rijbewijs), maar jammer genoeg ook tv-vrees haha.

Ik rijd echt enkele met de auto als het echt MOET en dan nog zal ik eerst alle andere alternatieven uitpluizen. Ik woon gelukkig in het centrum en kan dus gewoon alles te voet doen.

Gepost door: jennifer | 11-07-07

En zelf vroeg ik of ze niemand wilden met "parkeervrees", maar dat zochten ze niet echt ;)

Gepost door: Isabel | 11-07-07

De commentaren zijn gesloten.