12-07-07

Congé olé olé olé!

Dag iedereen!

 

Lang geleden hé, maar ‘k heb andere bezigheden voor de moment: kruipen, kruipen en kruipen! Mijn mama kwam me vanavond halen in de crèche en ze was nog contenter dan op andere donderdagavonden, want het is nl. vakantie! Wat dat precies is, weet ik eigenlijk nog niet goed, maar ‘k denk wel dat het iets plezants is, want mijn mama en papa zijn er al de ganse week over bezig. Ze hadden ook iets afgesproken, om deze week niet over het weer te babbelen, om het lot niet te tartelen of zoiets. Mijn mama hoopt dat het zonnetje een beetje zal schijnen tijdens de vakantie, want ze zegt dat ze haar twee melkflessen die onder haar knieën hangen grondig beu is. Allez, mama toch! Melkflessen?!? De enigste die melkflessen heeft, ben ik toch! Zo drie per dag!

 

 

Mijn papa moet morgen wel nog werken, en deze avond en nacht nog van wacht, maar morgenavond is hij dan ook in vakantie. ‘k Heb mijn mama al horen zeggen dat we alleszins eens naar de zee zullen gaan om een beetje in ’t zand te spelen, maar mijn papa is niet zo een grote fan van zand, dus ’t zal nog plezierig worden. Ook gaan we misschien een dagje naar de Zoo om lifolanten en gifarren te bekijken enzo. Spannend!

 

Hopelijk doen mijn mama en papa een beetje hun best om het plezant te maken voor mij tijdens deze veertien dagen thuis, want ik ben wel wat actie gewend. ‘k Heb in ’t geniep toch eens gekeken in mama’s GSM voor het telefoonnummer van Hilde, je weet maar nooit hé, anders ga ik naar ginder ze, ‘k moet dat nie weten eigenlijk, zonder dat ik dat gevraagd heb, halen ze mij daar voor 14 dagen weg, 14 dagen dat ik niet kan spelen met mijn vriendjes en vriendinnetjes of hun tuuten afpakken of met dienen coolen blauwe auto rijden of mijn haar laten kammen door Ferdie of roepen en zotjes doen met Hilde, pffff… ’t Wordt lastig denk ik, maar ‘k zal proberen er ’t beste van te maken!

 

Dada

 

Reneetje Pistoleetje

 

19:26 Gepost door I. en F. | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.