14-07-07

Vrijgezellen

Vandaag is het de vrijgezellendag van D. en V., en ook de vrijgezellenavond en ook voor een groot stuk vrijgezellennacht, denk ik… J Om organisatorische redenen kon ik er niet bij zijn, maar ‘k ben er vrij zeker van dat F. dat gemis wel zwaar zal compenseren. ’t Weer zit alleszins al mee en voor zover ik al heb mogen horen, was het paintballen heel goed meegevallen, hebben ze toch nog deftig gegeten en waren ze zich nu aan het amuseren op de bowlingbaan, straks nog de Gentse Feesten attackeren, een stripster (stripteuse? stripiseuse?) aanschouwen en dan hopelijk straks allemaal op een ietwat (liefst!) deftige manier thuisgeraken. En dan kunnen we beginnen aftellen naar den trouw zelf, joepie!

 

18:41 Gepost door I. en F. | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Ik zag onze beide wederhelften zowat halfweg de avond en ik moet zeggen ze zagen er allemaal redelijk fris uit. Maar na het moeten attackeren van D. zijn achterwerk met een lederen zweepje heb ik me maar snel terug uit de voeten gemaakt.
ps: den Duvel vloeide er wel rijkelijk!

Gepost door: Saar | 14-07-07

Ik heb Dimitri gezegd dat hij een reactie moet geven maar hij is op dit moment niet bij machte, gezien dodelijk vermoeid, bont en blauw door venijnige verbolletjes,een "bloedblein" in zijn oksel (?), pijnlijke knieën, rug en hoofd (neen, wonderwel geen kater maar eveneens verfbol-letsels( dank je wel Sarah om D's achterwerk te sparen!).
Zelf heb ik een fantastische dag gehad, jammer dat je er niet bij kon zijn. Ik zou zeggen, volgende keer beter, maar dat mag niet hé ;-)

Gepost door: Valerie | 15-07-07

De commentaren zijn gesloten.