17-07-07

Gentse Feesten

En de Gentse Feesten bezocht vandaag, de eerste keer dit jaar, allez voor mij dan toch, F. was zaterdag al geweest (dé vrijgezellenavond…), heel kort wel, maar wel net lang genoeg om een paar Duvels te drinken ;)

 

En zoals ieder jaar (behalve vorig jaar, want toen had ik platte rust remember) rondgelopen zoals twee kiekens zonder kop, ofwel te laat voor iets, ofwel te vroeg voor iets en we hebben nochtans het G.F.-programmaboekje liggen, maar het meenemen? Ho-ho-ho!

 

Maar het was plezant, een vettige braadworst gegeten, bij Cassis een lekkere ijskoffie gedronken, F. een Duvel, bij Belga Queen nog een drankpauze, ik een icetea, F. een Duvel. ;) Getwijfeld of ik nog oliebollen zou eten. Nope. Getwijfeld of ik nog escargots zou eten. Nope. Leuk volk tegengekomen, geen druppel regen gehad (we hadden nu eens een paraplu mee!). Binnengesprongen in de Fnac, staan kwijlen bij de SLR-cameras, toch maar wijselijk gewoon bij de boeken wat gekocht. Er was een actie: 2 kopen + 1 gratis en ik had nog bons, leuk leuk leuk. Deze gekocht:

 

De vliegeraar – Khaled Hosseini (schijnt heel goed te zijn, had dit o.a. hier gelezen)

Het land van mijn vader – Wibke Bruhns

De zwarte met het witte hart – Arthur Japin

 

Nu nog kunnen beslissen wat eerst te lezen.

 

 

19:25 Gepost door I. en F. | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

enjoy hélabatjes...
vooral blijven genieten van jullie congéééé :-)
dikke knuffels xxx

Gepost door: tante Lena | 19-07-07

Arthur Japin is ook altijd heeel mooi.

Gepost door: Kruimel | 22-07-07

De commentaren zijn gesloten.