29-07-07

Gedaan

En ons verlof is gedaan, bleit, snif, bleit! Twee weekjes is eigenlijk relatief weinig als je dat zo bekijkt in verhouding tot het aantal dagen werken op een jaar en dan nog zeker voor de papa des huizes, maar soit, we hebben het toch gehad niewoar. Een verlof zonder reis is – euh – anders dan een verlof met reis en een verlof met uitslapen tot rond een uur of zeven is ook iets anders dan tegen ten elven in uw bed kunnen blijven liggen, maar ’t was toch plezant, heel plezant zelfs!

 

Gewoon iedere dag samen kunnen ontbijten, lunchen en avondeten is op zich al een Fata Morgana-ster waard en we hebben ook nog Brugge bezocht, de Gentse Feesten overdag, op huizenjacht geweest (zelfs een huis met “1001 mogelijkheden”, ahum…), opa’s verjaardag gevierd (hiep hiep hiep!), Bokrijk (speciale beesten gezien!), de Gentse Feesten met de Chicas tot een uur of vier ’s morgens (net niet platgedrukt geweest, tot tweemaal toe, aan Milow en op den tram, dank u dikke, zwetende, stinkende mijnheer met uw broodje! * bweurk *), Knokke (goedkope kinderboekjes gevonden), BBQ bij P. en E. (zoals altijd, héél plezant), Makro, pediatersbezoek, verdwaald in Wijnegem-shoppingcenter, de intentie gehad om de 12 km-wandeling te doen in Damme (na – euh – anderhalve km teruggekeerd en dan maar nen coupe Brésilienne gaan eten, véééél plezanter) en vandaag afgesloten met een echte Chica-dag en uiterst verzorgde BBQ! (danku mama en papa van Pruts! Oh en danku Pruts ! ;p).

 

Kan het nog schoonder? Bah nee!

 

 

20:26 Gepost door I. en F. | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Na een beetje doelloos rondwandelen in Blogland ben ik hier terecht gekomen en was ik content. haha. Ik heb me geamuseerd met je teksten te lezen , heel leuk geschreven , 'k wou dat ik het ook zo kon , hihi.

Zo te zien zijn jullie ook van het Gentse , niet?
Het verhaal van overvolle trams met niet welruikende mensen na de feesten klinken me bekend in de oren. Ongelooflijk hoeveel stank er dan op de bus hangt. :-)

Je verlof mag dan gedaan zijn , maar het was overduidelijk de moeite en plezant. Volgend jaar weer hé , haha.

Groetjes en zeker tot een volgend bezoekje.
Doei.

Gepost door: cica | 29-07-07

tsjieka-dag een mooiere afsluit voor je verlof kon er toch niet zijn hé :-)
desondanks het minder handige bed :-)
was weer een leuke namiddag en pruts nogmaals bedankt voor de veel te lekkere BBQ...xxx

Gepost door: tante Lena | 30-07-07

Tof blogje! Ik ben op jullie blogje gekomen via een ander blogje en ik vind je manier van schrijven héél leuk.
Ik heb er veel plezier aan beleefd en kom zeker nog eens piepen.
Groeten ,Martine

Gepost door: Martine uit Gent | 31-07-07

De commentaren zijn gesloten.