03-08-07

Augustus

Terwijl het vorig jaar op dit moment één van de rotste periodes ooit was (niet door het platliggen,want dat was gelukkig al achter de rug), is het dit jaar een superperiode. Dit jaar wordt er me niet gevraagd om mijn levenslange overtuigingen en principes overboord te gooien, zo zonder boe of ba, gewoon wegsmijten, niet omdat ze slecht zijn, neenee, gewoon “omdat ze abnormaal zijn en niet van deze wereld en getuigen van een niet-opgevoed leven”. En die overtuigingen zouden er dan nog eens voor zorgen dat ons miss minderwaardig zou zijn met het nodige gepest gans haar leven. U fronst uw voorhoofd en denkt waar hàlen ze het? Tja, wij vorig jaar ook.

 

(…)

 

Neenee, niks van dit alles tijdens de o zo leuke maand augustus dit jaar. Dit jaar schijnt de zon, letterlijk en figuurlijk. Augustus bestaat dit jaar uit genieten van Renees ontwikkeling die zó vlug gaat: dada wuiven, bravo klappen, draaien met de handjes, op en neer wippen op muziek, tout court mega show geven, schaterlachen, lief doen, redelijk wat knuffelen, af en toe passend en bewust “mama” zeggen, thuis gevecht met eten voeren, in de crèche gelukkig niet, oorlogske voeren met Wannes omdat zijn tuutketting nu net ietske leuker schijnt te zijn dan de hare, toch de confrontatie met gras durven aangaan, een heel grote voorliefde vertonen voor stereo, tv, Xbox, afstandsbediening, laptop en GSM, zich rechttrekken en al vasthoudend wat stapjes verzetten, haar vierde tand (2de snijtand bovenaan) laten doorkomen (ow god, de Verhofstadt-look is precies in the house), haar haar laten groeien, frou-frou in een staartje dragen en dan hopelijk binnen een paar maanden een leuk carrétje hebben, enzovoort enzovoort, …

 

En alle verpesters, stokers en jaloerse, narrow-minded individuen gewoon compleet opzij laten liggen. Nèh! Life can be great!

 

16:27 Gepost door I. en F. | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

ze zijn zo mooi hé, als ze hun tandjes krijgen... het blijft gewoon een lief, klein schattig reneetje

Gepost door: Valerie | 03-08-07

genieten geniet er maar met volle teugen van Bella... jullie zijn niet klein te krijgen hé... :-)

Gepost door: tante Bella | 04-08-07

woops verkeerde naam ingetikt bij mijn vorig berichtje :-)

Gepost door: tante Lena | 05-08-07

De commentaren zijn gesloten.